Site Loader

Nyt jäsenistöä tarvitaan:

Rautavaaran lentokentälle liikenteenohjauksee Fin5-suunnistusviikolle su 14.7. ja ma 15.7. Ja homma jatkuu Tahkon keskustassa ke 17.7. sprinttisuunnistuksen risteykksissä ja muisa kohteissa.  Kun saat tekstiviestin, valitse päivä, ja ilmoittaudu mukaan talkoisiin. Vastavuoroisesti NilUA saa suunnistajia omiin tapahtumiin.

Kuopion Suunnistajat ja Nilsiän Nujakka vastaavat kesän suurtapahtumasta Tahkolla ja Rautavaaralla. Nilsiän UA on lupautunut hoitamaan liikennepuolen, ja eniten porukkaa tarvitaan Lentokeskuksella su-ma 14. – 15. 7.2019, jossa tuhatmääräin suunnistusharrastajia pinkoo kangasmetsissä.

Myös Tahkolle sprinttipäivään ke 17.7. tienylityksiin  kaivataan jäsenistöä.

Nämä toiminnot tehdään ruokapalkaalla, ja jokaiselle annetaan omaksi toimitsijaliivi.

Post Author: toimisto@nilua.fi

Facebook

Facebook Pagelike Widget

Yhteystiedot

Nilsiän Urheiluautoilijat ry
Nilsiäntie 71
73300 NILSIÄ

toimisto(at)nilua.fi

Y-tunnus: 1072144-2