Site Loader

Nilsiän UA:n syyskokous pidettiin kerhohuoneella la 26.11.2022. Kokouksessa vahvistettiin tulevalle vuodelle sekä toimintasuunnitelma että talousarvio. Vuosi alkaakin vauhdikkaasti: helmikuun ekana lauantaina meidän on klo 9.00 oltava sulkemassa Kuopion SM-rallin  kolmos-ek Tuusjärven taimitarhan eteläpuolella. Järjestelyihin tarvitaan kolmisenkymmentä henkeä. Urakan jälkeen iltapäivällä käymme Tuusjärven koululla ralliravintolassa syömässä. Siis kotiin ennättää illaksi  saunanlämmitykseen. Talkoisiin voi ilmoittautua Virpille tai Sakulle vaikka heti!

Vaikka kokous totesi, että Nilsiän UA:n jäsenmaksut ovat muihin verrattuna kovin alhaiset, ei niihin kohdistunut korotuspaineita. Aikuis- ja kilpailijajäsenet maksavat edelleen vain 30 euroa, perhejäsenet 20 euroa ja 2008 tai myöhemmin syntyneet nuoret pääsevät jäseneksi kympillä.

Vuoden 2023 hallitukseen valittiin pari uutta jäsentä, Risto Föhr ja Markku Niiranen, koko hallituksen näet tästä!

Kokouksen jälkeen oli vuorossa Parviaisen Katrin loihtima mahtava jouluateria juomineen, joka maksoi vain kympin/henkilö, koska seura kompensoi osan kustannuksista. Oi, jopa oisit saanut olla mukana…!

Post Author: toimisto@nilua.fi

Facebook

Facebook Pagelike Widget

Yhteystiedot

Nilsiän Urheiluautoilijat ry
Nilsiäntie 71
73300 NILSIÄ

toimisto(at)nilua.fi

Y-tunnus: 1072144-2