Site Loader

Nilsiän UA:n syyskokous ei tehnyt muutoksia jäsenmaksuihin, eli vuoden 2024 maksut ovat tämän vuoden tasolla. Jäsenmaksujen määrät ja uuden halliutuksen  näet tältä sivulta.

Myös hallitus jatkaa entisellä miehityksellä.

Kokouksessa oli läsnä yli 30 henkeä, joka on tosi hieno lukumäärä nilsiäläisten yhdistysten keskuudessa. Toimintasuunnitelma ja talousarvio ensi vuodelle hyväksyttiin hallituksen esittämissä muodossa.

Vuoden 2024 toiminta alkaa AKK:n rallivalmennettavien nuotitukseen kuuluvan testierikoiskokeen valvomisella ke 3.1.2024 klo 9-17. Mukaan risteysvahdeiksi tarvitaan muutamia henkilöitä, ja vuorot voisivat olla joko koko päivän, tai neljän tunnin oasa-aikahommia. Palataan asiaan heti joulun jälkeen.

Ja sitten viiden euron vihje!  Jäsenmaksu kannattaa maksaa tammikuun puoliväliin mennessä Kiti-palvelussa. Tammikuun lopulla AKK lähetää vielä maksamattomille jäsenmaksulaskut, ja niissä on 5 € laskutuslisä.  Jos et muista tai tiedä Kitiin omaa Motorsport-ID -tunnustasi, saat sen Eskolta tai Sakulta. Ja samalla kannattaa tarkistaa Kitissä oleva sähköpostiosoite.

Ohje Kitissä maksamiseen löytyy tästä.

Myös vuoden 2024 lisenssin osto pitäisi Kitissä jo toimia.

Post Author: toimisto@nilua.fi

Facebook

Facebook Pagelike Widget

Yhteystiedot

Kerhotila sijaitsee Nilsiän torin kulmalla, virastotaloa vastapäätä, Bar Kaikun terassin vieressä:

Nilsiän Urheiluautoilijat ry
Nilsiäntie 71
73300 NILSIÄ

toimisto(at)nilua.fi

Y-tunnus: 1072144-2